Menu
EUR

Dantoy

5 Producten
Toon:
Dantoy

Dantoy speelgoed

Ontdek de wereld van Dantoy - hét merk voor duurzaam en educatief speelgoed! Ons speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en is ontworpen om de ontwikkeling en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren. Van kleurrijke zand- en watersets tot stevige voertuigen en poppenwagens, onze producten zijn geschikt voor binnen en buiten spelen en bieden urenlang speelplezier. Bestel nu en ontdek waarom Dantoy het favoriete speelgoedmerk is van ouders over de hele wereld!

Wie is Dantoy?

Bij Dantoy zijn we een boeiende, gemoedelijke werkplaats met een grote staf van ongeveer 50 medewerkers. We hebben niet alleen werknemers die in het bedrijf werken, maar ook aangesloten collega's die thuis of in beschutte werkplaatsen onze producten assembleren. Door deze diverse partnerschappen ervaren we een hoge mate van wederzijdse werktevredenheid.

Met 55 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten is Dantoy de favoriete speelgoedleverancier van veel kinderdagverblijven en onderwijsinstellingen in meer dan 50 landen wereldwijd. Bovendien hebben we het Nordic Swan Ecolabel verkregen voor 98% van onze kernproducten en werken we eraan om dit voor nog meer producten te verkrijgen.

Onze fabriek bevindt zich in Hobro, Denemarken, en we hechten veel waarde aan het leveren van speelgoed dat in Denemarken is gemaakt. Het Nordic Swan Ecolabel is het officiële ecolabel van de Scandinavische landen en ons speelgoed met dit label voldoet aan de strengste eisen ter wereld voor de inhoud van plastic. Zo bevat het geen schadelijke stoffen zoals ftalaten, parfum, BPA of hormoonontregelende stoffen.

Bij Dantoy zijn we er trots op dat al ons speelgoed is ontworpen om het speelniveau in kinderdagverblijven te doorstaan, wat een hoge sterkte en productkwaliteit vereist. We zijn toegewijd aan de UN Sustainable Development Goals en ons speelgoed draagt bij aan het bereiken van een circulaire economie door aan de eisen van het Nordic Swan Ecolabel te voldoen. Kortom, Dantoy is uw betrouwbare partner voor duurzaam en hoogwaardig speelgoed dat kinderen urenlang speelplezier biedt.

Visie

Dantoy is de eerste keuze voor klanten, zowel binnen ons productassortiment als voor private label-oplossingen. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het produceren van hoogwaardig plastic speelgoed en we zijn trots op ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze toewijding aan financiële slagkracht, productontwikkeling, klantenservice, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewustzijn heeft ons geholpen om een toonaangevende fabrikant te worden. We zijn er trots op dat we onze medewerkers, klanten en het milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Bij Dantoy willen we kinderen en gezinnen blij maken met langdurige, educatieve en fantasierijke "Dantoy play"-ervaringen. We zijn ervan overtuigd dat ons speelgoed kinderen in staat stelt om zich te ontwikkelen en te groeien, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben.

Kies voor Dantoy voor hoogwaardig plastic speelgoed dat zowel leuk als educatief is, terwijl we ons blijven inzetten voor het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen.

Kwaliteit

Bij Dantoy is hoge speelwaarde, veiligheid voor kinderen en duurzaamheid van het grootste belang. Onze producten zijn vervaardigd met hoogwaardige, veilige materialen die voldoen aan de Europese norm EN71. Bovendien zijn we trots op ons ISO 9001-kwaliteitscertificaat, dat we al sinds 1992 bezitten. Ons kwaliteits- en milieusysteem ISO 14001 is van toepassing op onze faciliteiten in Hobro, Denemarken, waar alle workflows - van ontwikkeling tot eindinspectie - worden geregeld. We voeren regelmatig tests uit om ervoor te zorgen dat we aan dezelfde hoge kwaliteitsnorm voldoen en als u testcertificaten nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Bij Dantoy streven we ernaar om langdurige, educatieve en fantasierijke "Dantoy play"-ervaringen te bieden voor kinderen en gezinnen, terwijl we ons inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu.

Omgeving

Dantoy heeft een sterke toewijding aan milieubescherming en heeft milieuvriendelijke processen geïmplementeerd om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ons speelgoed wordt vervaardigd van grondstoffen die geen schadelijke stoffen bevatten en we gebruiken bioplastics om onze CO2-uitstoot te minimaliseren in vergelijking met koolwaterstofmaterialen. Bovendien zijn onze bioplastics gelicentieerd om het Nordic Swan Ecolabel te dragen, wat betekent dat Dantoy aan strenge vereisten moet voldoen gedurende de hele levenscyclus van het product.

Dantoy heeft het ISO 14001 milieucertificaat en het Nordic Swan Ecolabel op onze producten om onze toewijding aan het milieu te onderstrepen. Onze faciliteiten op Sjællandsvej en Tåsingevej in Hobro, Denemarken, zijn ook onderworpen aan deze normen en we voeren regelmatig evaluaties uit om ervoor te zorgen dat we onze normen handhaven. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze milieubescherming.

Merken
Leeftijd
Kleur
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »