Menu
EUR

Dantoy

6 Producten
Toon:
Dantoy

Wie is dantoy?
Wij zijn een boeiende, gemoedelijke werkplaats met een grote staf. Zo'n 50 van ons werken in het bedrijf zelf, maar we hebben ook aangesloten collega's die onze producten thuis of in beschutte werkplaatsen assembleren. We ervaren een hoge mate van wederzijdse werktevredenheid door deze diverse partnerschappen.

We hebben 55 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten en dantoy is de favoriete speelgoedleverancier van veel kinderdagverblijven en onderwijsinstellingen in de 50 landen waar we vertegenwoordigd zijn.

Het Nordic Swan Ecolabel is het officiële ecolabel van de Scandinavische landen. 98% van alle kernproducten van dantoy hebben een licentie voor het Nordic Swan Ecolabel en er komen er nog meer aan.

Onze fabriek is gevestigd in Hobro, Denemarken, en we waarderen en geven hoge prioriteit aan het blijven leveren van speelgoed dat in Denemarken is gemaakt.

Het Nordic Swan Ecolabel
Het eerste speelgoed ter wereld dat een licentie kreeg voor het Nordic Swan Ecolabel was van dantoy. In 2010 ontvingen we onze licentie voor het Nordic Swan Ecolabel.
Plastic speelgoed met een licentie voor het Nordic Swan Ecolabel moet voldoen aan de strengste eisen ter wereld voor de inhoud van plastic. Zo mogen producten met het Nordic Swan Ecolabel geen schadelijke stoffen zoals ftalaten, parfum, BPA of hormoonontregelende stoffen bevatten.

Het Nordic Swan Ecolabel stelt eisen aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Al het dantoy-speelgoed is ontworpen om het speelniveau in kinderdagverblijven te doorstaan, wat een hoge sterkte en een hoge productkwaliteit vereist. Dit wordt geïllustreerd door de extra dikte van ons speelgoed, in tegenstelling tot veel goedkope producten gemaakt van dun materiaal.

Het Nordic Swan Ecolabel is gebaseerd op de levenscyclus van het product. Met andere woorden, het is gebaseerd op een beoordeling van de milieu-impact vanaf het moment dat het product als grondstof wordt "geboren" totdat het als afval "afsterft", en het zal vaak worden gerecycled.
Een circulaire economie wordt bereikt door aan deze eisen te voldoen, en dantoy voldoet aan een aantal van de UN Sustainable Development Goals.

Visie
dantoy is de voorkeurspartner van de klant, zowel binnen het productassortiment van dantoy als als private label.

Tegen 2020 zal dantoy zijn overgegaan van een fabrikant van hoogwaardig plastic speelgoed naar een toonaangevende fabrikant op het gebied van financiële slagkracht, productontwikkeling, klantenservice, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het milieu en medewerkerstevredenheid.

dantoy wil kinderen en gezinnen vreugde brengen door langdurige, educatieve en fantasierijke "dantoy play"-ervaringen te bieden.

Kwaliteit
Hoge speelwaarde, veiligheid voor kinderen en duurzame producten zijn slechts enkele van de belangrijke facetten die de kwaliteit van de producten van dantoy weerspiegelen. Ook bij het meten van veiligheid en kwaliteit staan ​​deugdelijke, veilige materialen hoog in het vaandel.
Het internationale kwaliteitscertificaat ISO 9001, dat dantoy sinds 1992 bezit, ondersteunt deze verklaringen. We voeren periodieke evaluaties uit om jaar na jaar dezelfde hoge kwaliteitsstandaard te behouden. dantoy-producten worden regelmatig getest en voldoen aan de Europese norm EN71, die veiligheidseisen voor speelgoed specificeert. Neem contact met ons op als u de testcertificaten nodig heeft.

dantoy's kwaliteits- en milieusysteem ISO 9001 en ISO 14001 zijn van toepassing op de faciliteiten van dantoy op Sjællandsvej en Tåsingevej in Hobro, Denemarken, en het systeem regelt alle workflows van ontwikkeling, orderverwerking, inkoop, planning, productie, installatie en eindinspectie tot het doorsturen van bestellingen.

Omgeving
dantoy minimaliseert elke schadelijke impact op het milieu. We hebben milieuvriendelijke processen geïmplementeerd om ons verbruik van energie, water en grondstoffen te beheren en om de mogelijkheid van onbedoelde lozingen of emissies via het productieproces te voorkomen. Ons speelgoed is gemaakt van grondstoffen die geen schadelijke stoffen bevatten. Het gebruik van bioplastic om speelgoed te maken helpt onze CO2-uitstoot te minimaliseren

in vergelijking met plastic gemaakt van koolwaterstofmaterialen. De bioplastic producten van dantoy hebben ook een licentie om het Nordic Swan Ecolabel te dragen.

Het hebben van het Nordic Swan Ecolabel op onze producten verplicht dantoy om te voldoen aan de vereisten die zijn vastgelegd voor alle processen gedurende de hele levenscyclus. Dit past goed bij het feit dat dantoy het internationale ISO 14001 milieucertificaat bezit.

Merken
Voor Wie ?
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »