Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Chicco Next 2 me wiegje - Co sleeper Chick to chick

Chicco Next 2 me wiegje - Co sleeper Chick to chick

€259,90
1 op voorraad
Chicco Next2Me is het evolutieve wiegje van Chicco, dat je toelaat om dicht bij je baby te slapen, dankzij het veilig bevestigingssysteem waarmee het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt wordt. Met het wiegje Chicco Next2Me breng je rustige nac
Levering binnen 1-3 werkdagen
Baby- en kinderspeciaalzaak Thilo.
 • Verzenden of afhalen
  Gratis verzending vanaf 50 € BE/NL
 • Snelle levering
  Voor 14u besteld, zelfde dag verzonden of klaar gelegd
 • Een vraag ?
  Bel ons +32 3 337 23 61 of mail naar info@thilo.be
 • Social media
  Volg ons via facebook of instagram !
Beschrijving

Chicco Next2Me : Hand in hand naar dromenland!


Chicco Next2Me is het evolutieve wiegje van Chicco, dat je toelaat om dicht bij je baby te slapen, dankzij het veilig bevestigingssysteem waarmee het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt wordt. Met het wiegje Chicco Next2Me breng je rustige nachten door naast je baby en kan je hem gemakkelijk voeden of in slaap wiegen als hij wakker wordt. De band tussen de baby en zijn ouders versterkt en de nachten zijn rustiger!

Praktisch en veilig

De installatie is eenvoudig en veilig, dankzij de 2 bevestigingsriemen, die de basis van het wiegje aan de structuur van het ouderlijk bed vastmaken. De hoogte van het wiegje is regelbaar in 6 standen om perfect af te stemmen op de hoogte van het bed van mama en papa. De poten zijn uitschuifbaar zodat het compatibel is met alles bedden, zelfs die met laden!

Veelzijdig… dag en nacht!

Het wiegje Chicco Next2Me kan aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden voor rustigere nachten tijdens de eerste maanden. Vervolgens kan de zijde in netweefsel omhoog geplaatst worden en Chicco Next2Me kan geleidelijk aan op meer onafhankelijke manier gebruikt worden in de kamer van de ouders, van de baby of overdag in het salon. Op die manier is je baby altijd dicht bij jou!

Een knus nestje

Het wiegje is voorzien van een zachte matras voor baby’s comfort, en een raampje in netweefsel voor een optimale verluchting.

Het kan op licht hellende stand vastgemaakt worden om baby zijn spijsvertering te vereenvoudigen.

 

 Afmetingen open : 93 cm x 69 cm x 66/81 cm

Afmetingen opgeplooid : 95 cm x 15 cm x 59 cm

Gewicht : 9 kg

Geschikt van 0 tot 6 maanden

 

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

De co-sleeper met geopend zijpaneel mag enkel worden gebruikt indien vastgemaakt aan het ouderlijk bed conform de instructies in de gebruikshandleiding.

Verzeker je ervan dat, als het wiegje in “Co-Sleeping-stand” (vastgemaakt aan het bed) gebruikt wordt, de bevestigingsriemen correct vastgezet zijn alvorens de baby in het wiegje te leggen. Het wiegje moet goed aansluiten aan de matras van de ouders en er mag geen ruimte tussen zijn.

Het gebruik van dit product is toegestaan voor kinderen van 0 tot 6 maanden, tot 9 kg.

De wieg niet doen hellen indien het wiegje in "Co-sleeping-stand" staat (vestgemaakt aan bed).