Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Chicco wandelwagen Trio style Go Up i-size Elegance

Chicco wandelwagen Trio style Go Up i-size Elegance

€1.099,90
1 op voorraad
De Trio StyleGo Up i-Size, uitgerust met een I-size autostoel en basis, een kinderwagen en een wandelwagen, is een compleet modulair systeem dat de groei van de baby volgt vanaf de geboorte tot 3 jaar
Dit artikel kan enkel afgehaald worden in de winkel
Baby- en kinderspeciaalzaak Thilo.
 • Verzenden of afhalen
  Gratis verzending vanaf 50 € BE/NL
 • Snelle levering
  Voor 14u besteld, zelfde dag verzonden of klaar gelegd
 • Een vraag ?
  Bel ons +32 3 337 23 61 of mail naar info@thilo.be
 • Social media
  Volg ons via facebook of instagram !
Beschrijving

Een nieuwe manier om je te verplaatsen, op alle wegen !

De Chicco Trio StyleGo Up i-Size, is de Trio die elegantie en prestaties combineert met een breedte van slechts 50 cm, om je overal naartoe te begeven in stijl.

De Trio StyleGo Up i-Size, uitgerust met een I-size autostoel en basis, een kinderwagen en een wandelwagen, is een compleet modulair systeem dat de groei van de baby volgt vanaf de geboorte tot 3 jaar en een maximale veiligheid verzekert tijdens de ritten in de wagen.

Zijn wendbaarheid en het gemak bij het sturen zorgen ervoor dat je je in alle vrijheid kan verplaatsen over alle wegen, dankzij de Crossover wielen en met het grootste comfort, zonder in te boeten op je stijl. Zijn doordachte inlegstukken in ecoleder, zachte en luxueuze materialen en zijn verfijnde stiksels voegen een toets van elegantie toe aan de dagelijkse wandelingen.

Het innovatief plooisysteem verzekert het snel en eenvoudig plat opplooien met één hand. De voorwielen positioneren zich automatisch in de juiste richting op het moment van het opplooien (patent Chicco) en zorgen opgeplooid voor een maximale compactheid.

Alle noodzakelijke accessoires zijn inbegrepen om te voldoen aan alle noden tijdens jouw verplaatsingen. 

De verplaatsingen met Trio StyleGo Up i-Size, in configuratie kinderwagen of wandelwagen, zullen ongelooflijk comfortabel zijn, net als jouw knuffels.

Met één hand oplooibaar
De wandelwagen plooit gemakkelijk in één beweging met één hand op, door de hendel onder het zitje te gebruiken. het plooisysteem is zeer snel praktisch en intuïtief. Dankzij de wielen die automatisch positioneren (chicco patent) wordt de wandelwagen uiterst compact en blijft hij vanzelf rechtop staan in gesloten toestand.

Eenvoudig te besturen
De wielen met kogellagers en de ophanging op 4 wielen maken de wandelwagen Style GoUp 70% wendbaar bij het besturen. Vaste of zwenkwielen met behulp van een knop op de structuur.

Autostoel
Veiligheid boven alles ! Oasys i-size is de eerste autostoel gehomologeerd volgens de i-size norm (kinderen tussen 40-78 cm). Dankzij het isofix systeem combineert hij een maximum aan veiligheid met het grootste comfort voor je baby. Bovendien is hij praktisch voor de ouders. Ideaal om te reizen in alle veiligheid.

Technische informatie :

WANDELWAGEN :
AFMETINGEN OPEN : 50*96*104,5 cm
AFMETINGEN GEPLOOID (ZONDER ZITJE) : 50*41*77 cm
AFMETINGEN GEPLOOID (MET ZITJE) : 50*52*79 cm
GEWICHT : 11,3 kg (zonder accessoires)

DRAAGMAND :
AFMETINGEN : 44*84*64 cm
GEWICHT: 4,4 kgs

AUTOSTOEL OASYS I-SIZE :
AFMETINGEN : 44*65*64 cm
GEWICHT : 5,5 kg zonder basis ;  13 kg met basis