Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel

Verzendkosten

  • Publié le
  • 0
Verzendkosten

Begin dit jaar zijn bij alle verzendbedrijven de prijzen weer gestegen, dit is een trend van de laatste jaren. We hebben geprobeerd deze verhoging NIET toe te passen op onze webshop, na een evaluatie blijkt dat we niet anders kunnen dan de tarieven licht te verhogen.

Dit doen we op 2 manieren :
Enerzijds stijgt de verzendkost met 0,5€.
Anderzijds wordt het pas gratis verzending vanaf een aankoop van 60€ ipv 50€.

Retourneren vanuit Belgie & Nederland blijft GRATIS !

De nieuwe verzendtarieven kan u hier raadplegen

 

Door de aanslagen in Zaventem (ondertussen al een tijdje geleden) zijn er door de regering maatregelen genomen, om de veiligheid te garanderen. Hierdoor moeten alle pakketjes extra gecontroleerd worden en deze systemen kosten centjes + daarbovenop de extra tax op vrachtwagens en bedrijfswagens en de hoge brandstofprijzen zorgen voor deze prijsstijging.

Met DPD als verzendservice zijn we ervan overtuigd dat zowel wij als onze klanten een goede service krijgen en waar voor ons geld, met de extra predict service :

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
Articles récents
Mots-clés
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »
Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel