Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel

Kurtis

L'INNOVATION SUÉDOISE - '' PRAM CURTAIN ''

Kurtis is AnnaJohanna Blom & Stellan Larsson. Ons eerste kind werd geboren in 2007 en daarmee ontstond het idee om een ​​praktisch en goed uitziend alternatief te bieden voor de oplossing van de deken-over-de-kap die de meeste ouders kennen. We hebben het bedrijf Kurtis opgericht, vernoemd naar onze zoon Kurt, en na de lancering van onze eerste kindergordijnen in Zweden 2008 verkopen we nu in meer dan 20 landen over de hele wereld.

Onze producten hebben een eigentijds ontwerp met een attitude. Wij bieden een alternatief voor babyproducten met een traditionele uitstraling. We zien onze klanten als de individuen die ze zijn en niet alleen als 'ouders'. We wilden het oppervlak van het gordijn gebruiken voor een geweldig grafisch ontwerp.

Als familiebedrijf en met behoud van de focus op kwaliteit en de liefde voor het product, is Kurtis 'Baby Peace' een must voor moderne ouders en onze internationale aanwezigheid groeit snel. We zijn er trots op onafhankelijke actoren op de markt te zijn die een dergelijk product van hoge kwaliteit leveren.

We hopen dat je voor ons product kiest - het Zweedse origineel!

Lire plus
Lire moins

Le rideau de landau Kurtis câline le rideau de charrette pour enfants

Le rideau de landau Kurtis aide les bébés à dormir dans l..
€39,99

Kurtis rideau de landau Harlequin

Kurtis landau Arlequin aide votre bébé à dormir dans la p..
€34,99

Kurtis landau Panda

Kurtis Panda Rideau Panda aide votre bébé à dormir dans l..
€34,99
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »
Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel