Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL)
Gratis afhalen in onze winkel

Philips drinkbekers

Philips drinkbekers

Dankzij het 100% lekvrije ventiel wordt knoeien onmogelijk. De zachte en bijtbestendige drinktuit, alsook de handvaten zorgen ervoor dat je baby vanaf 6 maanden zelf gemakkelijk kan drinken. Eenvoudig voor je kindje, gemakkelijk voor jou.

Zelfstandig leren drinken
Makkelijke overgang van fles naar beker


Om de baby zelfstandig te laten drinken, heeft Philips Avent trainingsbekers ontwikkeld.

Dankzij het 100% lekvrije ventiel wordt knoeien onmogelijk. De zachte en bijtbestendige drinktuit, alsook de handvaten zorgen ervoor dat je baby vanaf 6 maanden zelf gemakkelijk kan drinken. Eenvoudig voor je kindje, gemakkelijk voor jou.
 

 


Steeds meer nieuwe drinkvaardigheden aanleren
 

De Philips Avent rietjesbeker wordt gebruikt vanaf 9 maanden waar de baby zelfstandig via het zachte en bijtbestendige siliconenrietje de mondspieren traint. Zowel de motoriek van de mond en de slikvaardigheid verbetert. Bovendien heeft dit een positief effect op de spraakontwikkeling. Het rietje is gebogen om makkelijker te drinken. Voorzien van afsluitventiel en klikdeksel. Set vervangbare rietjes is apart verkrijgbaar.
 
 


Helpt de overstap naar open bekers 

De revolutionaire drinkbeker van Philips Avent helpt de peuter bij de overgang naar drinken zonder morsen. Het unieke antilekventiel wordt met de lippen geactiveerd, zodat je kind langs de hele rand van de beker kan drinken, net als uit een oefenbeker. Het hygiënische beschermdeksel houdt de beker altijd schoon, thuis en onderweg.
 

 

Alle Philips Avent drinkflessen en-bekers zijn BPA-vrij en compatibel met elkaar. Eenvoudig schoon te maken en te monteren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL)
Gratis afhalen in onze winkel