Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL)
Gratis afhalen in onze winkel

Thilo gaat verhuizen

  • Geplaatst op
  • 0

Thilo gaat verhuizen naar een groter pand

Thilo gaat verhuizen...
We namen vorig jaar de beslissing om onze winkel te verbouwen en door te starten met geboortelijsten en kleding tot 14 jaar. Maar na onze verbouwing werd al snel duidelijk dat we nog veel meer merken en leuke artikels zouden kunnen en willen aanbieden. Maar daarvoor zitten we hier te klein. Heel onverwacht hebben we de kans gekregen om te verhuizen naar een pand dat veel groter is. Hier kunnen we dan efficiënter werken, zeker met het groeiend aanbod babyartikels.
Onze winkel blijft nog gewoon open tot eind januari,maar vanaf februari (juiste datum volgt nog) zijn we geopend op het nieuw adres. De planning is om zo snel mogelijk terug te openen(max 10 dagen sluiten) Afspraken voor geboortelijsten kunnen reeds worden ingepland en gewoon doorgaan.
Zeker met het oog op de verhuis graag tijdig een afspraak in plannen, zodat zeker alle artikels tijdig in de winkel liggen.


Ons nieuw adres wordt :
Herentalsebaan 258(naast pinguïn,vroeger kiki's candy shop)
te 2100 Deurne.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL)
Gratis afhalen in onze winkel