Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel

Scratch

Belgisch ontwerp
Scratch is een authentiek Belgisch, en dus Europees, merk. Oorspronkelijk kleinschalig gestart rond de eeuwwisseling, kwam Scratch in een stroomversnelling terecht in 2012. Toen werd Scratch geïntegreerd onder de vleugels van DAM, een toonaangevende distributeur van design speelgoed in West-Europa. Uit de hechte vriendschap tussen designer Etienne Ghilbert en zakenman Jan Voorspoels ontstond een volledig nieuwe Scratch collectie. Een sterk productteam ging terug naar de tekentafel en begon opnieuw van "Scratch". Die intense en vruchtbare samenwerking tussen alle teamleden, vertaalde zich in prachtige designs die steeds hand in hand gaan met veiligheid. Over de jaren heen evolueerde Scratch tot een lifestyle merk, waarbij een verscheidenheid aan materialen ingezet worden zoals hout, karton, textiel, metaal en kunststoffen.

Met de nadruk op innovatie, draagt Scratch haar stijl uit over heel de wereld. De internationalisering gaat aan een stevig tempo verder: intussen is Scratch aanwezig in meer dan 30 landen, verspreid over alle werelddelen.

Veiligheid op de eerste plaats
Scratch heeft de productie toevertrouwd aan een netwerk van zorgvuldig geselecteerde vakkundige ambachtslui en producenten. Elk met hun eigen specialiteit. Het zal u misschien verrassen, maar bij sommige Scratch producten komt er nog bijzonder veel handwerk aan te pas, uitgevoerd in kleinschalige ateliers. Controles op veiligheid en kwaliteit worden door het eigen Scratch team ter plaatse uitgevoerd, tijdens verschillende stappen in het productieproces. Steeds in samenspraak met het hoofdkwartier in België, van waaruit ook productspecialisten regelmatig naar de productiesites afreizen. Uiteraard voldoet elk Scratch product aan de Europese speelgoednormen of overtreft het zelfs die norm. Ook in landen die eigen plaatselijke veiligheidsnormen voorschrijven zoals Japan, Israël, Zuid Korea, de Verenigde Staten, om er maar enkele te noemen, worden Scratch producten aan laboratoriumtests onderworpen vooraleer ze op de markt komen. Van ontwerp tot productie: steeds komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Scratch speelgoed kan je met een gerust hart aan je kleine spruiten toevertrouwen.

Play & Learn
Ieder product is aangepast aan de leeftijd van het kind met een focus op het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Dit kan gaan van werken aan de fijne motoriek, verbanden leggen, kleuren en vormen herkennen tot bouwen, tekenen, lopen en fietsen. Ieder kind speelt op zijn eigen creatieve manier, en Scratch neemt hen daarbij graag mee op avontuur! Op bijna alle producten pronkt het Scratch Play&Learn symbool.

Stijlvol verpakt
Scratch is overtuigd van de kracht van een mooie verpakking. Ze bezorgen een instant 'wow' gevoel bij de eerste aanblik. De strakke en rustige vormgeving in combinatie met hoogwaardige en duurzame materialen zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn sommige van de verpakkingen met liefde handgemaakt. Dankzij grote kleurrijke foto's en praktische icoontjes is de inhoud geen geheim meer. Ze zijn ook steeds op een handige manier mee te nemen en te openen.

Kortom, het is voor elk kind fijn om een stuk Scratch speelgoed te krijgen. Maar dankzij de combinatie van een stijlvolle en fijne verpakking met een leerzame inhoud, is het net zo fijn en hartverwarmend om een Scratch speeltje te schenken.

Wondermooie designs, een oog op spelenderwijs leren, de tijdloze schoonheid van traditionele materialen en dit alles gecombineerd met een vleugje humor, maken Scratch speelgoed tot wat het is.

Lees meer
Lees minder

Scratch Puzzel 60stuks Riddergevecht

Prachtig geïllustreerde puzzel met zeer gedetailleerd ridde..
€13,49

Scratch Puzzel 60stuks veerboot

Prachtig geïllustreerde puzzel met zeer gedetailleerde teke..
€13,49

Scratch Puzzel 60stuks Princessenkoets

Deze puzzel van Scratch oogt super vrolijk! Met felle kleure..
€13,49

Scratch houten vrachtwagen contiloop

Op deze grote oplegger kunnen maar liefst 4 racewegens! De w..
€28,95

Scratch kinderstoel koe Marie

Een vrolijk Scratch Deco Stoel koe Marie om zo te gebruiken ..
€39,95

Scratch kindertafel Maurice - vis

De tafel is gemaakt van MDF en triplex en is super stevig en..
€59,95

Scratch kinderstoel uil Lou

Een vrolijk Scratch Deco Stoel uil Lou om zo te gebruiken of..
€39,95

Scratch kinderstoel Lou - Uil

Een vrolijk Scratch Deco Stoel uil Lou om zo te gebruiken of..
€39,95

Scratch kinderstoel Space

Een vrolijk Scratch Deco Stoel space om zo te gebruiken of i..
€39,95

Scratch kinderstoel Maurice - Vis

Een vrolijk Scratch Deco Stoel vis Maurice om zo te gebruike..
€39,95

Scratch kinderstoel Billie - bij

Een vrolijk Scratch Deco Stoel Bij Billie om zo te gebruiken..
€42,95

Scratch kindertafel space

De tafel is gemaakt van MDF en triplex en is super stevig en..
€59,95

Scratch kindertafel Marie - Koe

De tafel is gemaakt van MDF en triplex en is super stevig en..
€59,95

Scratch kindertafel Lou

De tafel is gemaakt van MDF en triplex en is super stevig en..
€65,00

Scratch loopfiets - Balance Bike Uil

Een vlotte en plezierige overgang naar echt fietsen, dankzij..
€79,95

Scratch visspel grappige vissen

Er zwemmen een heleboel grappige dieren in de zee bij Scratc..
€21,95

Scratch visspel gevaarlijke vissen

Bij Scratch Spel Visspel Gevaarlijke Vissen zit de zee vol m..
€21,99

Scratch Xylofoon Vis Maurice

Beginnende muzikale talenten kunnen zich helemaal uitleven m..
€12,95

Scratch balansspel Uil Lou 17cm

Stimuleer de motorische ontwikkeling van jouw dreumes met di..
€18,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ervaring van een fysieke winkel
GRATIS verzending vanaf 60€
GRATIS RETOUR (BE/NL) *
Gratis afhalen in onze winkel