Menu
EUR

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Thilo met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.Thilo verstrekt door middel van deze website louter informatie over onze diensten en producten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Thilo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Thilo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website  opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Thilo alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Thilo niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

De gebruikte foto's van onze producten zijn meestal verkregen van onze leveranciers die wij met hun toestemming mogen gebruiken om deze producten op onze website te kunnen verkopen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen ten opzichte van het origineel.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »