Menu
EUR

Baby- en kinderslaapzakken

4 Producten
Toon:
Plum Plum Plum plum Zomer Babyslaapzak Yellow Metrics 70Cm Zomer
-30%
Plum plum Zomer Babyslaapzak Yellow Metrics 70Cm Zomer
€39,95 €33,02 €27,96 €23,11
 
Anel Baby winterslaapzak 70cm Wishing Pooh
-30%
Anel Baby winterslaapzak 70cm Wishing Pooh
€44,00 €36,36 €30,80 €25,45
 
Baby- en kinderslaapzakken

Slaapzakken voor baby's en kinderen

Een veilige en comfortabele nachtrust voor uw baby is van groot belang. Babyslaapzakken bieden een ideale oplossing om uw baby veilig en warm te laten slapen zonder het risico op verstikkingsgevaar door losliggend beddengoed.

Een slaapzak is de ideale keuze voor kinderen om veilig en comfortabel te slapen. Vanaf de geboorte tot aan de peuterjaren biedt een slaapzak veel voordelen ten opzichte van het gebruik van een dekbed of donsdeken. Slaapzakken zorgen ervoor dat het kind veilig kan slapen zonder het risico te lopen om onder het beddengoed te kruipen. Dit is vooral belangrijk tijdens de piekleeftijd van risico op wiegendood (3 tot 5 maanden).

Het gebruik van een slaapzak biedt ook een betere temperatuurregeling, waardoor het kind niet te warm of te koud wordt tijdens het slapen. Bovendien zijn slaapzakken gemakkelijk te gebruiken en bieden ze veel bewegingsvrijheid voor het kind, terwijl het nog steeds veilig wordt vastgehouden.

Om de overgang van een laken en deken naar een slaapzak te vermijden, kan het kind vanaf de geboorte al gewend worden aan het slapen in een slaapzak. Op die manier zal het kind van jongs af aan comfortabel en veilig slapen en zal de slaapzak een vertrouwd onderdeel van de slaaproutine worden.

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan slaapzakken voor baby's en kinderen in verschillende maten, kleuren en materialen. Onze slaapzakken zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind veilig en comfortabel kan slapen.

Wat zijn de voordelen bij het gebruik van een slaapzak bij kleine kinderen ?

Er zijn verschillende voordelen van een slaapzak voor kleine kinderen, waaronder:

  1. Veiligheid: Een slaapzak kan de kans op wiegendood of Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) verminderen. Dit komt doordat de slaapzak voorkomt dat het kindje zichzelf onder de dekens kan draaien en daardoor moeite kan krijgen met ademhalen.

  2. Comfort: Een slaapzak zorgt voor een veilig en comfortabel slaapomgeving voor het kindje. Het zorgt ervoor dat het kindje niet bloot komt te liggen en zichzelf warm kan houden, zonder dat er gevaar is dat het onder de dekens terechtkomt.

  3. Rust: Een slaapzak kan bijdragen aan de slaap van het kindje doordat het een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Hierdoor kan het kindje rustiger en langer slapen.

  4. Gemak: Een slaapzak is gemakkelijk in gebruik en kan snel aan- en uitgetrokken worden. Dit kan vooral handig zijn als het kindje vaak wakker wordt en getroost moet worden.

  5. Hygiëne: Een slaapzak is eenvoudig te wassen en kan daardoor zorgen voor een hygiënische slaapomgeving voor het kindje.

Over het algemeen wordt het gebruik van een slaapzak aanbevolen voor kinderen onder de 2 jaar oud, maar dit kan afhankelijk zijn van het kindje en de situatie. Het is altijd belangrijk om de veiligheidsrichtlijnen voor het gebruik

Wat is een tog waarde bij kinderslaapzakken ?

De tog-waarde bij slaapzakken geeft aan hoe warm de slaapzak is. Het is een maatstaf voor de thermische isolatie van de slaapzak, oftewel hoeveel warmte de slaapzak vasthoudt. Hoe hoger de tog-waarde, hoe warmer de slaapzak.

De tog-waarde wordt bepaald door het materiaal van de slaapzak en de dikte van de vulling. De meeste slaapzakken hebben een tog-waarde tussen 0,5 en 3,5, waarbij 0,5 staat voor een lichte slaapzak die geschikt is voor gebruik in de zomer, en 3,5 staat voor een dikke slaapzak die geschikt is voor gebruik in de winter.

Bij het kiezen van een slaapzak is het belangrijk om rekening te houden met de tog-waarde, afhankelijk van de temperatuur in de slaapkamer en het seizoen. Het is belangrijk om te voorkomen dat een kindje te warm of te koud wordt, omdat dit kan leiden tot slaapproblemen. Het is aanbevolen om bij het gebruik van een slaapzak de kamertemperatuur te meten en de juiste tog-waarde te kiezen voor het comfort van het kindje.

 

Merken
Voor Wie ?
Maat 44-104
  • Bekijk meer
Kleur
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »