• Gratis verzending vanaf 50€
  • Gratis retour met kortingscode
  • Direct uit voorraad leverbaar

Verzenden & retourneren

 Verzending van uw bestelling

Bestellingen worden door ons zo snel mogelijk verzonden, 1 keer per dag worden pakketjes bij ons opgehaald. Meestal worden ze de volgende werkdag geleverd binnen de benelux.

OF kies als gratis verzendwijze om ze bij ons in de winkel zelf op te halen. (Sint-rochusstraat 6a, 2100 Deurne)


Verzendkosten Naar België en Nederland in een servicepunt (bpost of dpd) bedragen 4€, vanaf 50€ is de verzending GRATIS.

We verzenden alle pakjes via Bpost of DPD, naargelang uw keuze.
We doen er alles aan pakketjes zo snel mogelijk tot bij u te krijgen, levertijd 1 tot 3 werkdagen.
(meestal wordt uw pakketje de volgende werkdag in het door u gekozen service punt geleverd, u ontvangt een bericht via email wanneer uw pakketje beschikbaar is.)


Verzendkosten binnen België bij u thuis of op werk bedragen 4,50 €, vanaf 50€ is de verzending GRATIS.

We verzenden uw pakketje met DPD. u ontvangt van ons een email met een track&trace code, als uw pakketje klaar is voor verzending. Op de dag van de levering krijgt u van DPD een e-mail met ongeveer een uur van levering ... zo weet u wanneer uw pakketje geleverd zal worden. U kan dan nog kiezen om het uur, plaats of de levering uit te stellen naar een andere datum of zelfs uw pakketje alsnog te laten leveren in een DPD service punt.

Verzendkosten naar Nederland bij u thuis of op werk bedragen 5,50 €, vanaf 50€ is de verzending GRATIS.

We verzenden uw pakketje met DPD. u ontvangt van ons een email met een track&trace code, als uw pakketje klaar is voor verzending. Op de dag van de levering krijgt u van DPD een e-mail met een ongeveer een uur van levering ... zo weet u wanneer uw pakketje geleverd zal worden. U kan dan nog kiezen om het uur, plaats of de levering uit te stellen naar een andere datum of zelfs uw pakketje alsnog te laten leveren in een DPD service punt.

 

 

Retourneren

Een retour dient eerst aangevraagd te worden via uw account of via email.

De retour kosten zijn voor de koper, wel bieden we u de mogelijkheid een retour label aan te bieden aan een goedkoper tarief, dan dat u deze zelf via de post zou doen.
Voor een adres uit Belgie is dit 5€, voor Nederland is dit 5€
Dit bedrag zal afgetrokken worden van het eventueel terug te betalen bedrag.

Voeg altijd het retourformulier bij uw retourzending, dit kan hier gedownload worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »