• Gratis verzending vanaf 50€
  • Vele betaal mogelijkheden
  • Levering aan huis of in een service punt

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van kinderkleding thilo, gevestigd te 2100 deurne.

1. Algemeen

A. Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

B. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing.

2. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

3. Verzendkosten

A. Voor verzending van de artikelen brengt kinderkleding thilo portkosten in rekening.

B. Voor de actuele verzend tarieven kan u terecht op de pagina shipping info

C. Verzenden doen wij enkel in pakkket met pakketzegel ,er wordt nooit verstuurd in envelop met postzegels.

4.Betaling

A. Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

B. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen:

C. Via bancontact of ideal (voor deze  betaalmiddelen werken wij met een extern bedrijf genaamd sisow, zij garanderen een veilige online betaling)
Indien u het pakket komt afhalen in onze winkel in de sint-rochusstraat 6a te deurne, kan u bij ons in de winkel betalen met cash, bancontact of visa/mastercard
Via Visa, masterkaart of Amex (paypal) vragen wij een vast bedrag (2€) voor om de dure transactie kosten van paypal te dekken

D. kinderkleding Thilo verzend een bevestiging per e-mail met de nodige informatie en een track & trace code

5.Levering

A. De goederen worden verzonden binnen de 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.(Belgie,nederland 3 werkdagen)

B.Indien er binnen deze termijn niet verzonden kan worden, dan wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen.

C. Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.

d. Alle kleding is uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is, dan wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht.

e.Kinderkleding Thilo is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door de verzendingsmaatschappij.
 
f. Tijdens solden worden artikels die niet ineens online betaald zijn maximum 48u opzij gehouden,Indien u online betaald kan u deze artikels komen halen wanneer het u past,dan liggen ze voor u gereserveerd.

6.Aansprakelijkheid

Alle producten die in het assortiment van kinderkleding thilo zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan baby en kinderartikelen moeten voldoen. Kinderkleding Thilo kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
Alle producten van kinderkleding Thilo zijn voorzien van een was label aangebracht door de fabrikant , de klant is geacht zich hier aan te houden. Nooit op een print strijken en prints binnenstebuiten wassen en drogen.

7.Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door kinderkleding Thilo gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingen en levering van de bestelling.

8.Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van kinderkleding Thilo.

9.Omruiling/terugbetaling

U heeft 14 dagen de tijd om de omruiling of terugbetaling aan te vragen van elk artikel dat u niet bevalt, dit dient te gebeuren via onze webwinkel pagina. In beide gevallen stuurt u de artikel(s) in hun originele verpakking terug naar:

Kinderkleding thilo
sint rochusstraat 6a
2100 Deurne

U betaalt zelf de portkosten voor het verzenden(bedrag wordt  verrekend naargelang het aankoopbedrag),de retour kosten zijn steeds  voor eigen rekening.

Als u de terugbetaling vraagt, noteer dan uw bankrekeningnummer op een papier, samen met de reden van de retour. Het geld wordt dan binnen de 7 werkdagen op uw rekening gestort.

Er wordt niet geruild of terugbetaald indien:

* De kleding gedragen en/of gewassen is.
* U zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.
* U de was instructies niet heeft opgevolgd.

Niet gefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours zullen geweigerd worden.
Als uw artikelen defecten vertonen door fabricage fouten zullen de portkosten wel terugbetaald worden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »