Menu
EUR

Dagboeken & Vriendenboeken

3 Producten
Toon:
Deltas Deltas Dino Vriendenboek
Deltas Dino Vriendenboek
€14,95 €12,36
 
Deltas Deltas Vriendenboek Frozen
Deltas Vriendenboek Frozen
€14,95 €14,10
 
Camille Camille Dagboek
Camille Dagboek
€13,99 €13,20
 
Dagboeken & Vriendenboeken

Wat is een dagboek?

Definitie van een dagboek

Een dagboek is een zelfgeschreven boek waarin een persoon zijn of haar gedachten vastlegt. Het dient als een middel om gevoelens te noteren, emoties uit te drukken of leuke gebeurtenissen te bewaren.

Gebruik van dagboeken voor volwassenen

Voor volwassenen is een dagboek vaak blanco, waardoor ze vrij kunnen schrijven over wat hen bezighoudt. Het kan dienen als een emotionele uitlaatklep en helpt bij het verwerken van ervaringen.

Dagboeken voor kinderen

Voor kinderen zijn er dagboeken met titels en vragen om hen te begeleiden bij het neerpennen van gedachten. Deze bevatten vaak ruimte voor tekeningen en foto's, en er zijn specifieke dagboeken over thema's zoals vriendschap, school of familie.

Afsluitbaarheid van kinderdagboeken

Een dagboek voor kinderen heeft doorgaans een klein slotje, waardoor ze het kunnen afsluiten wanneer ze onzeker zijn en hun gevoelens niet willen delen met anderen. Het dient ook vaak als een tastbare herinnering voor later.

Wat is een vriendenboek?

Definitie van een vriendenboek

Een vriendenboekje is een verzamelplaats voor herinneringen en informatie, ingevuld aan de hand van enkele vragen.

Gebruik van vriendenboeken onder kinderen

Het vriendenboek wordt vooral gebruikt onder kinderen, waarbij vrienden het boekje aan elkaar doorgeven en vragen beantwoorden zoals hun favoriete eten, hobby's, interesses en toekomstplannen.

Vergelijking met een poëzieboek

Een vriendenboek kan vergeleken worden met een poëzieboek, waarin vrienden tekeningen en notities achterlaten. Het leuke eraan is dat het dienstdoet als een tastbare herinnering voor later.

Terugblikken op vroegere vrienden

Wanneer volwassen, is het fascinerend om terug te kijken naar de dromen en gedachten van vroegere vrienden. Vriendenboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitgaven, zoals die gewijd aan favoriete zangers, sportthema's en meer. Kortom, een vriendenboek is een leuk en waardevol geschenk om te ontvangen.

Merken
Leeftijd
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »