Menu
EUR

Clavis

51 Producten
Toon:
Toon 1 - 16 van 51
Clavis

Wie is Clavis?

Clavis is een onafhankelijke Belgische uitgeverij die zich richt op het uitgeven van boeken voor kinderen en jongvolwassenen. Ze publiceren een breed scala aan genres, waaronder prentenboeken, jeugdromans, young adult boeken en non-fictie. De uitgeverij is gevestigd in Hasselt, België, en werd opgericht in 1988 door Clavis Uitgeverij.

Bij Clavis Uitgeverij staat het kind altijd centraal.

Ze geloven ze namelijk dat de wereld van morgen er zal uitzien als de dromen van de kinderen van vandaag. Het is dan ook hun missie om de  leefwereld van de kinderen elke dag zo mooi mogelijk maken.

Een boek helpt een kind in zijn/haar ontwikkeling.

Zo ontdekken ze door te lezen en te herkennen het verschil tussen mensen, en leren ze het verschil tussen kwaad en goed. Boeken zijn op veel momenten herkenbaar voor kinderen.
De band tussen ouder en kind wordt versterkt wanneer er samen wordt gelezen of voorgelezen. Clavis vindt die verworvenheden essentieel en zal er alles aan doen om kinderen te laten lezen. Lezen is niet alleen leuk, maar lezen verbindt en leert.

Uitgeverij Clavis staat bekend om haar diverse assortiment kinderboeken. Ze publiceren boeken voor verschillende leeftijdsgroepen, van baby's en peuters tot oudere kinderen. Hier zijn enkele populaire categorieën kinderboeken die je kunt vinden bij Uitgeverij Clavis:

  • Prentenboeken : Deze boeken zijn geïllustreerd en geschreven voor jonge kinderen. Ze bevatten vaak kleurrijke afbeeldingen en eenvoudige teksten, waardoor ze geschikt zijn voor voorlezen aan baby's en peuters.
  • Eerste leesboeken : Dit zijn boeken die zijn ontworpen voor kinderen die net beginnen met lezen. Ze bevatten eenvoudige woorden en zinnen om beginnende lezers te helpen hun leesvaardigheid te ontwikkelen.
  • Jeugdromans : Voor oudere kinderen zijn er jeugdromans die spannende verhalen en avonturen bieden. Deze boeken zijn vaak bedoeld voor kinderen in de leeftijdsgroep van 9 tot 12 jaar.
  • Young adult boeken : Voor tieners biedt Uitgeverij Clavis ook young adult boeken. Deze boeken richten zich op oudere lezers (meestal tieners) en behandelen vaak meer volwassen thema's en complexere verhaallijnen.
  • Educatieve boeken : Naast verhalende boeken publiceert Uitgeverij Clavis ook educatieve boeken die gericht zijn op het leren en ontdekken van verschillende onderwerpen.
Merken
Leeftijd
  • Bekijk meer
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »