Menu
EUR

Dolce Toys

1 Producten
Toon:
Dolce Toys

Dolce Toys

Dolce Toys streeft ernaar om kinderen op een vermakelijke en educatieve manier te laten spelen en leren. Ons speelgoed wordt zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. We gebruiken uitsluitend veilige, milieuvriendelijke en BPA-vrije materialen.

De Dolce-filosofie

Dolce Toys is geïnspireerd door het idee van STEM-onderwijs. Dit initiatief is ontwikkeld aan vooraanstaande universiteiten in Noord-Amerika en Europa om kinderen een voorsprong in het leven te geven. Bij Dolce Toys streven we ernaar om kinderen op een leuke en interactieve manier te laten kennismaken met STEM-onderwerpen.

Waarom Dolce Toys?

STEM is een acroniem voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Deze vakgebieden groeien exponentieel en naar verwachting zullen er in de komende 20 jaar meer dan 1 miljoen nieuwe banen beschikbaar zijn voor gekwalificeerde professionals in deze vakken. Daarom hebben regeringen wereldwijd initiatieven opgezet om STEM-onderwijs vanaf jonge leeftijd te bevorderen.

Bij Dolce Toys geloven we dat spelen de beste manier is om cognitieve vaardigheden op jonge leeftijd te ontwikkelen. Wij ontwerpen speelgoed dat leuk en leerzaam is, omdat we weten dat kinderen meer betrokken zijn als ze echt geïnteresseerd zijn. Elk stuk speelgoed dat we maken is bedoeld om kinderen iets nieuws te leren terwijl ze spelen. Kinderen leren van alles wat ze zien, aanraken, voelen en ruiken, en door interactie met ouders of verzorgers ontwikkelen ze hun zintuigen en vaardigheden nog sneller. Bij Dolce Toys staan leren en plezier centraal, omdat we geven om u en uw kinderen.

Leren door te spelen

Bij Dolce Toys hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologie en kennis van de onderwijstheorie om een productlijn te creëren die wetenschappelijk bewezen is om de cognitieve functies van kinderen te ontwikkelen en hen een voorsprong te geven in STEM-onderwijs. Ons speelgoed is ontworpen om kinderen op een leuke manier te laten leren zonder dat ze het zelf beseffen. Kleurcoördinatie, motoriek, taalontwikkeling, klokkijken en elementaire rekenvaardigheid zijn slechts enkele van de voordelen die kinderen kunnen behalen door te spelen met Dolce Toys.

Bij Dolce Toys geloven we dat leren niet zwaar hoeft te zijn. Integendeel, ons speelgoed is ontworpen om leuk en boeiend te zijn voor kinderen. Ons doel is om kinderen te betrekken bij meeslepende en leuke activiteiten waarbij leren volledig natuurlijk verloopt. Door met Dolce Toys te spelen, kunnen kinderen hun vaardigheden op een speelse manier ontwikkelen.

De Dolce Toys duurzaamheidsbelofte

Bij Dolce Toys hechten we veel waarde aan duurzaamheid en daarom volgen we duurzame productie-, inkoop- en verpakkingsprocessen om het milieu te beschermen voor toekomstige generaties. We zijn vastbesloten om continu vooruitgang te boeken en streven ernaar om binnen enkele jaren een volledig duurzaam merk te worden. We willen namelijk een gezonde en veilige wereld achterlaten voor de toekomstige generaties, omdat uw kinderen en hun toekomst belangrijk voor ons zijn!

Merken
Leeftijd
Kleur
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »