Menu
EUR

Scratch

5 Producten
Toon:
Scratch

Scratch speelgoed

Scratch is een merk dat hoogwaardig, duurzaam en veilig speelgoed produceert voor kinderen van alle leeftijden. Het merk is opgericht met als doel om speelgoed te ontwerpen dat de verbeelding, creativiteit en ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Het speelgoed van Scratch is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geproduceerd met oog voor detail, zodat kinderen er veilig en langdurig plezier van kunnen hebben. Het assortiment van Scratch omvat diverse soorten speelgoed, van houten puzzels en blokken tot rijdend speelgoed en knuffels.

Scratch is ook toegewijd aan duurzaamheid en gebruikt alleen hout uit duurzame bossen. Het merk hecht veel waarde aan de veiligheid van kinderen en voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen.

Met hun combinatie van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid is het speelgoed van Scratch een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat de ontwikkeling van hun kinderen stimuleert en tegelijkertijd voldoet aan hoge normen van kwaliteit en veiligheid.

Belgisch ontwerp

Scratch is een authentiek Belgisch merk dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de Europese markt voor design speelgoed. Het merk is in 2012 onder de vleugels van DAM, een gerenommeerde distributeur van design speelgoed in West-Europa, gekomen. Designer Etienne Ghilbert en zakenman Jan Voorspoels bundelden hun krachten en werkten nauw samen om een nieuwe Scratch collectie te ontwikkelen. Het productteam heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen van speelgoed dat niet alleen mooi is, maar ook veilig en duurzaam.

De intensieve samenwerking tussen alle teamleden heeft geleid tot prachtige designs die wereldwijd worden gewaardeerd. Scratch is dan ook niet alleen populair in Europa, maar ook in meer dan 30 andere landen over de hele wereld. Het merk is voortdurend bezig met innovatie en gebruikt een verscheidenheid aan materialen zoals hout, karton, textiel, metaal en kunststoffen om steeds opnieuw vernieuwende ontwerpen te creëren.

Kortom, Scratch is een merk dat bekend staat om haar innovatieve en duurzame speelgoedcollecties, die wereldwijd gewaardeerd worden om hun prachtige designs en veiligheid.

Veiligheid op de eerste plaats

Scratch werkt samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde ambachtslieden en producenten voor de productie van hun speelgoed. Elk van hen heeft hun eigen specialiteit, waardoor Scratch kan profiteren van de kennis en expertise van verschillende professionals. Het zal u misschien verbazen, maar bij sommige Scratch producten komt nog veel handwerk kijken, uitgevoerd in kleinschalige ateliers. Het eigen Scratch team voert controles op veiligheid en kwaliteit uit op de productiesites tijdens verschillende stappen in het productieproces, steeds in overleg met het hoofdkwartier in België. Product specialisten reizen regelmatig af naar de productiesites om ervoor te zorgen dat aan de hoge kwaliteitseisen wordt voldaan.

Elk Scratch product voldoet aan de Europese speelgoednormen en overtreft deze vaak zelfs. Bovendien worden Scratch producten in landen met eigen veiligheidsnormen, zoals Japan, Israël, Zuid-Korea en de Verenigde Staten, aan strenge laboratoriumtests onderworpen voordat ze op de markt worden gebracht. Van ontwerp tot productie staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop. Scratch speelgoed is daarom gegarandeerd veilig en van hoge kwaliteit, en kan met een gerust hart aan kleine kinderen worden toevertrouwd.

Scratch ontwikkelt producten die zijn afgestemd op de leeftijd van het kind en gericht zijn op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden. Deze vaardigheden variëren van het bevorderen van fijne motoriek, het leren leggen van verbanden, het herkennen van kleuren en vormen tot het stimuleren van bouwen, tekenen, lopen en fietsen. Elk kind speelt op zijn of haar eigen creatieve manier en Scratch vindt het belangrijk om hen op avontuur mee te nemen. Op bijna alle Scratch producten is het Scratch Play&Learn symbool te vinden, wat aangeeft dat het speelgoed niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook educatieve waarde heeft.

Stijlvol verpakt

Scratch is ervan overtuigd dat een mooie verpakking de kracht heeft om een ​​instant 'wow'-gevoel te geven bij de eerste aanblik. De strakke en rustige vormgeving, in combinatie met hoogwaardige en duurzame materialen, zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Sommige van de verpakkingen zijn zelfs met de hand gemaakt met liefde. Dankzij grote kleurrijke foto's en praktische pictogrammen is de inhoud geen geheim meer en zijn de verpakkingen handig om mee te nemen en te openen.

Scratch is een Belgisch merk dat een focus legt op spelenderwijs leren. Elk product is aangepast aan de leeftijd van het kind en helpt bij de ontwikkeling van specifieke vaardigheden, zoals fijne motoriek, kleur- en vormherkenning, bouwen, tekenen, lopen en fietsen. Scratch speelgoed is ontworpen om kinderen op hun eigen creatieve manier te laten spelen en hen mee te nemen op avontuur. Bijna alle producten zijn voorzien van het Scratch Play&Learn symbool.

Met Scratch speelgoed is het niet alleen fijn om te spelen, maar ook om te geven. De combinatie van een stijlvolle verpakking en een leerzame inhoud maakt het geven van een Scratch speeltje hartverwarmend en bijzonder. Scratch speelgoed heeft wondermooie designs, een tijdloze schoonheid van traditionele materialen en een vleugje humor, wat het merk uniek maakt.

Merken
Leeftijd
Kleur
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »