Menu
EUR
Van je lokale winkel in de buurt tot Homerr Service Punt

Van je lokale winkel in de buurt tot Homerr Service Punt

Thilo, jouw vertrouwde lokale winkel, gaat een stapje verder om je leven gemakkelijker te maken. Vanaf nu ben je bij Thilo niet alleen welkom voor het leuke aanbod aan diverse artikels, maar ook voor het verzenden of ophalen van pakketten via de duurzame verzendservice Homerr.

Duurzaam en Sociaal: Maak Kennis met Homerr

Homerr staat synoniem voor een duurzaam en sociaal netwerk. In een tijd waarin bezorgdiensten de norm zijn, onderscheidt Homerr zich door pakketbezorging op een milieuvriendelijke en sociale manier te organiseren. Bij Homerr draait het om meer dan alleen het bezorgen van pakketten; het draait om het creëren van een community.

Duurzaam Bezorgen: Weg met Next Day Delivery

Bij Homerr laten ze next day delivery achterwege. Waarom? Omdat dagelijkse bezorgroutes niet alleen belastend zijn voor het milieu, maar ook een aanslag vormen op de efficiëntie. Homerr streeft ernaar de pakketbezorging te optimaliseren door bestaande ritten te combineren en de capaciteit per dag te maximaliseren.

Geduld Loont: Gemiddeld 3 tot 5 Werkdagen Levertijd

Als je kiest voor Homerr, kies je voor duurzaamheid en efficiëntie. Hoewel je misschien iets langer moet wachten dan bij andere bezorgdiensten, wordt je geduld beloond. Homerr levert gemiddeld binnen 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van hoe vaak de chauffeur in de week langskomt.

Daglicht Bezorging: Geen Overnachting in Distributiecentra

Homerr doet de dingen anders. In tegenstelling tot bezorgdiensten die 's nachts werken, worden Homerr-pakketten overdag verwerkt in het distributiecentrum. Dit zorgt niet alleen voor een duurzamere werkwijze, maar ook voor een transparantere bezorgervaring.

Thilo en Homerr: Jouw One-Stop Shop voor Verzending

Bestel je iets via de Thilo-webshop? Dan heb je nu de mogelijkheid om Homerr te kiezen als jouw verzendwijze. Een bewuste keuze voor duurzaamheid en efficiëntie.

Homerr: Niet Alleen voor Nieuwe Aankopen

Homerr is niet alleen relevant voor nieuwe aankopen, maar ook voor het verkopen van tweedehands spullen via platforms zoals Vinted. Hierbij komt een extra voordeel om de hoek kijken: Homerr maakt het mogelijk om je pakketten binnen België en Nederland te verzenden, zonder dat je een printer nodig hebt. Een handige QR-code via e-mail of een verzendlabel ter plaatse in een Homerr-punt is alles wat je nodig hebt.

Thilo wordt niet zomaar een Homerr Service Punt; het wordt jouw vertrouwde schakel tussen duurzame bezorging en lokale service. Kies voor Homerr bij Thilo en draag bij aan een groenere en socialere wereld.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »