Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel TwistShake flessen Speen Antikoliek - Small

TwistShake flessen Speen Antikoliek - Small

€6,99
1 op voorraad
De Twistshake fles s peen small is geschikt voor baby's van 0 tot 2 maanden en is voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel lucht hapt. Tevens zorgt de fles speen voor een gelijkmatige distributie van de vloeistof. Wanneer je bab
Levering binnen 1-3 werkdagen
Baby- en kinderspeciaalzaak Thilo.
 • Verzenden of afhalen
  Gratis verzending vanaf 50 € BE/NL
 • Snelle levering
  Voor 14u besteld, zelfde dag verzonden of klaar gelegd
 • Een vraag ?
  Bel ons +32 3 337 23 61 of mail naar info@thilo.be
 • Social media
  Volg ons via facebook of instagram !
Beschrijving

De Twistshake fles speen Small is geschikt voor baby's van 0 tot 2 maanden en is voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel lucht hapt. Tevens zorgt de fles speen voor een gelijkmatige distributie van de vloeistof. Wanneer je baby tijdens de flesvoeding teveel lucht naar binnen zuigt.

De Twistshake fles speen is gemaakt van hoogwaardige transparant silicone en is zo ontworpen dat hij de moederborst perfect nabootst en het natuurlijke zuiggedrag van je baby niet in de weg zit. Dit maakt de overgang van borstvoeding naar flesvoeding makkelijker. Het zuiggedeelte van de Twistshake fles speen is rond en vormloos en wordt ook wel een combi fopspeen of fysiologische fopspeen genoemd en zit altijd goed in je baby’s mond. Onder is boven en boven is onder. Dit type speen is ideaal voor  nieuwe ouders. Wanneer je voor de eerste keer ouders wordt, gebeurt er een boel en wil je niet steeds moeten nadenken hoe de fles speen van je baby ook al weer in zijn mond moet.

 

Kleur Transparant
Inhoud nvt
Soort speen Natural
Leeftijd bijgeleverde speen Van 0 tot 2 maand
Aantal stuks in de verpakking 2
Materiaal BPA vrij