Menu
EUR
En Fant zomercollectie

En Fant zomercollectie

En Fant kinderkleding

Ontdek de nieuwste aanvulling op onze kinderkleding collectie: En Fant. Als broer of zus van het merk Minymo, biedt En Fant leuke jurkjes, T shirts en nog veel meer voor jongens en meisjes. De zomercollecties voor 2023 zijn net binnen en En Fant is een perfecte aanvulling op onze andere merken. Combineer bijvoorbeeld met een toffe broek van Name it.

Wie is En Fant ?

En Fant is een Deens merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail. Veel van de kinderkledingstukken zijn voorzien van slimme functies, zoals verstelbare mouwen en capuchons, zodat ze meegroeien met het kind en langer meegaan. Het merk hecht ook veel belang aan duurzaamheid en maakt gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen. En Fant is betrokken bij verschillende initiatieven om de impact op het milieu te verminderen. Ontdek de duurzame, stijlvolle en slimme kleding van En Fant bij ons.

Bekijk zeker hieronder het promofilmpje van En Fant.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »