Menu
EUR
Fresk het ideale geschenk voor klein en groot

Fresk het ideale geschenk voor klein en groot

Geschenken voor kinderen en volwassenen

In de aanloop naar de feestdagen is iedereen op zoek naar geschikte geschenkjes voor jong en oud. Wij nemen jullie even mee met enkele leuke tips in ons assortiment van het merk Fresk.

Fresk is een scandinavish merk dat een beetje retro getint is en dat staat voor een nieuw begin…Bij Fresk is het belangrijk dat de artikels worden ontwikkeld met oog op de leefomgeving. Veel van hun producten hebben het GOTS keurmerk. Dit krijgen ze doordat ze aan strenge eisen hebben voldaan. Het geeft de klant zekerheid over de biologische status van het product.

Toilettassen

Deze toilet tassen zijn groot en gemakkelijk in gebruik.
Hij heeft binnenin een vakje met rits en 2 compartimenten. langs de buitenzijde is er een vakje met een handige magnetische sluiting. Hij heeft ook een lus aan de buitenzijde om op te hangen.
Het is voor kinderen heel leuk om deze herkenbare toilettas mee te nemen op logement.

Weekendtassen

Hoe leuk is het om met de weekender van Fresk op logement te kunnen gaan.
De grote zak is er net als de rest van het assortiment in verschillende prints en is ook gemaakt uit gerecycleerde petflessen. Aan de binnenzijde heeft de tas een vakje afgesloten met een rits en aan beide uiteinden nog een handig insteek vak. Deze reistassen hebben een afmeting van 55x26 cm

Rugzakjes voor baby- en peuters

Deze kinderrugzakken zijn gemaakt van ongeveer 12 gerecyclede PET flessen per rugzakje. Ze worden versnipperd en gesponnen tot garen waar vervolgens een doek van geweven wordt.
Deze rugzakjes zijn geschikt voor creche of kleuterschool, dagje uit, of gaan logeren. Het heeft een groot vak aan binnen zijde met een apart vakje voor de drinklfes, en wordt gesloten met een ritssluiting. Vooraan is er nog een extra vakje met super gemakkelijke magneetsluiting.

Voedselcontainer

Deze handige voedingsthermos houdt de voeding op de gevraagde temperatuur. Of het nu warm(6u) of koud (8u) moet zijn…met deze foodjar blijft het de ideale temperatuur behouden. Hij is dubbelwandig en gemaakt van roestvrij staal, en is bovendien BPA-vrij. Ideaal voor dagje uit, school of gewoon thuis.

Thermos drinkfles

De drinkflessen van Fresk zijn er in 350ml of in 500ml. Ze staan bekend om de uitstekende materialen. Ze zijn herbruikbaar, milieuvriendelijk en gemaakt van roestvrij staal. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk te reinigen. Deze flessen hebben een rietje of een gewone dop. Zo groeit de fles mee met het kind. Deze flessen zijn gemakkelijk in gebruik en geschikt voor onderweg, ze zijn lekvrij. Ze zijn geschikt voor warme en koude dranken.

Regenparaplu’s

Een super stevige en stijlvolle paraplu voor kinderen van het Nederlandse merk Fresk. Zelfs bij wind blijft hij zijn vorm behouden. Ook het handvat is mooi afgewerkt.
De paraplu is stevig en toch een licht gewicht. Het handvat is in kunststof en hij heeft een gemakkelijk  knopje om snel te openen. Kinderen gaan met plezier wandelen in de regen.

Gevarieerd merk

Zoals je kan lezen is Fresk is een heel gevarieerd merk met super leuke geschenkartikelen voor kinderen met de feestdagen., maar er zijn artikels die ook door volwassenen kunnen gebruikt worden.

Het leuke aan Fresk is dat je alle artikels met dezelfde print kan nemen. Dit is gemakkelijk en herkenbaar voor het kind. Weekendje logeren, of uitje met school. Met alles van dezelfde print ben je zeker dat je kind zijn/haar gerief terug vindt.

Naast de boven genoemde artikels heeft Fresk nog veel meer leuke dingen in zijn assortiment. Laarzen, regenjassen, pyjama’s, babykleding, textiel zoals dekens, lakens…enz.
Wij hebben deze momenteel nog niet standaard in het assortiment. Maar we kunnen deze wel op vraag mee bestellen als we onze stock aanvullen.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »