Menu
EUR
Shop jij deze eindejaarsperiode ook lokaal?

Shop jij deze eindejaarsperiode ook lokaal?

Tijdens de eindejaarsperiode kan je in de provincie Antwerpen genieten van een gloednieuwe eindejaarsactie.
Liever Lokaal is een prachtig initiatief van de provincie om inwoners te motiveren om lokaal te shoppen. De actie loopt van 9 december 2023 tot 14 januari 2024.
Het doel is om de detailhandel opnieuw onder de aandacht te brengen en het shoppen in de buurt aantrekkelijker te maken.
De lokale handelaar worden tijdens deze periode meermaals in de kijker gezet.
De provincie wil ook de samenwerking tussen de lokale handelaren en lokale besturen aanmoedigen.  Naar de klanten toe is het de bedoeling om aantrekkingskracht van het lokaal handelsaanbod te vergroten en levendigere handelskernen creëren.

Win een E-bike van 2599€ !

Klanten kunnen aan de hand van hun aankopen in de lokale winkel deelnemen aan een wedstrijd. Deelnemen aan de wedstrijd doe je door middel van een wedstrijdapp.
De provincie Antwerpen voorziet als hoofdprijs een Norta e-bike ter waarde van 2 599€.

Waarom kiezen voor lokale winkels?

Lokale winkels bieden vaak unieke producten die je niet altijd in grote ketens kan vinden. Daardoor ontdek je een gevarieerd aanbod van goederen en diensten die je de kans geven om iets speciaals te ontdekken.

Waar maakt Thilo het verschil ?

Wij proberen bij Thilo naast de bekende merken ook andere merken aan te bieden die nog niet overal bekend zijn. Deze merken zijn soms meer milieubewust dan andere.
Denk aan bv Fresk, dat wordt gemaakt van gerecycleerde petflessen.
Bij de kleding merken proberen we dan vaak te werken met biologisch katoen.

Persoonlijke service

Als lokale ondernemer hebben we vaak een sterke betrokkenheid bij onze klanten en bieden we nog echt een persoonlijke service. We zijn in staat om te voldoen aan de individuele behoeften van klanten en zijn altijd bereid om extra inspanningen te leveren om klanten tevreden te stellen.

Lokaal winkelen kan ook gebeuren via de webshop van een lokale handelaar in de buurt.
Zo kan je bv bij Thilo ook online bestellen en het later afhalen in de winkel wanneer het past of kiezen voor levering aan huis. Maar zo steun je toch de lokale winkels in de buurt.

Lege winkelstraten

Als we rondkijken in de buurt zijn er veel levendige winkelstraten verdwenen.
Het online winkelen is hier een van de redenen van, maar ook door de ene na de andere crisis moeten veel winkels helaas de deuren sluiten.
Wij weten als geen ander dat de “energie crisis “ dé crisis te veel is geweest voor heel veel zelfstandige handelaars. Daarom is lokaal shoppen meer dan ooit belangrijk om de winkels in de winkelstraten te behouden.

Wij luisteren als “kleine handelaar” ook vaker naar onze klanten Wat ontbreekt er in de winkel, wat zoeken de klanten precies bij ons. Wij gaan daar dan mee aan de slag en proberen als het kan hierop in te spelen.

Liever lokaal is een prachtig project dat aanmoedigt om bewust te zijn van waar je je geld uitgeeft en om te overwegen hoe je aankopen een positieve impact kunnen hebben op je eigen gemeenschap. Het is een manier om de lokale economie te ondersteunen door daar te winkelen en verbinding te maken met de mensen en plaatsen om je heen

We wensen iedereen alvast warme en prettige feestdagen…, Thilo


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »