Menu
EUR
Thilo gaat stilletjes aan een andere richting uit!

Thilo gaat stilletjes aan een andere richting uit!

Thilo gaat stilletjes aan in een andere richting...

Maar we nodigen jullie graag uit voor ons nieuwe avontuur...
Net zoals veel andere sectoren heeft de kledingbranche het zwaar gehad. De ene crisis volgde de andere op, van verplichte sluitingen tijdens tot de energiecrisis…

Door deze omstandigheden is het voor ons als winkeliers niet eenvoudiger geworden. Collecties bleven langer in de rekken hangen en het winkelen werd zeer doelgericht. Dit resulteerde in de groei van onze outlet en maakte het voor ons minder aangenaam.
Daarom kijken we nu liever samen met jullie vooruit in plaats van achteruit en nemen we jullie graag mee naar de toekomst van Thilo.

Dit seizoen vind je nog steeds nieuwe kledingcollecties in onze winkel, zij het beperkt tot enkele van onze beste merken, zoals de o.a de noos-collectie van name-it,Indian blue jeans, Noppies, en terug van weg geweest Lily-balou. Of we na dit seizoen doorgaan met kleding (met beperktere merken) is nog niet zeker.

Wat verandert er dan precies in de winkel/webshop?

We gaan werken volgens bepaalde thema’s en seizoenen. Er zullen collecties zijn die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, maar ook seizoensgebonden collecties.

Speelgoed

Het reeds bestaande speelgoed aanbod in onze winkel wordt verder uitgebreid. Dit zal variëren in de winkel afhankelijk van de periode. Rond de feestdagen (Sinterklaas/Kerst/Pasen) zal het aanbod bijvoorbeeld groter zijn dan tijdens de rest van het jaar. We hebben al enkele nieuwigheden, zoals de producten van Studio 100, die binnenkort worden uitgebreid en aangevuld met andere figuren. Andere merken zijn bij ons al bekend, maar meer informatie hierover volgt later via onze sociale mediakanalen.

Naar school

In de afgelopen 2 jaar hadden we al een mooi aanbod aan schoolbenodigdheden, maar dit beperkte zich tot schooltassen, pennenzakken, brooddozen en drinkflessen. Dit aanbod blijft het hele jaar door in onze winkel, maar zal worden uitgebreid van eind juni tot begin september. Wat kun je dan extra verwachten? Een ruimere keuze aan schooltassen, rugzakken, drinkflessen, brooddozen... nieuwe merken worden toegevoegd. Daarnaast kun je ook terecht voor schrijfgerief en alle andere schoolbenodigdheden zoals schrijfblokken, stiften, fluo stiften, lijmstiften enzovoort. Alles om met goede moed aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

Feestbenodigdheden

Nieuw in onze winkel is ook het aanbod feestartikelen. Heb je een themafeest gepland? Wij hebben een uitgebreid assortiment met slingers, ballonnen, enzovoort voor verjaardagen, feestjes, communies, lentefeesten, enzovoort. Gender reveals worden steeds populairder: wij hebben leuke versieringen met boy/girl voor de leukste reveal-feestjes.

De 1ste verjaardag van zoon of dochter is altijd extra speciaal. Ook voor deze specifieke decoratie kun je nu bij Thilo terecht.

Bedankt juf/meester

Naar het einde van het schooljaar toe vind je in onze winkel leuke kleine attenties om de leerkracht van zoon/dochter te bedanken voor het fijne schooljaar. Dit aanbod zal niet het hele jaar door beschikbaar zijn, maar enkel in de aanloop naar het einde van het schooljaar.

Boeken

We zijn onlangs ook gestart met de verkoop van peuter- en kinderboeken. Naast de gebruikelijke lees- en voorleesboekjes is het de bedoeling om dit aanbod verder uit te breiden naar boeken voor volwassenen, zoals kookboeken, hobbyboeken, enzovoort...

Decoratie/Geschenken

Naast decoratieartikelen en geschenken voor kinderen breiden we ons aanbod langzaam uit naar volwassenen. Er zal een aanbod zijn dat het hele jaar door verkrijgbaar is, maar ook een specifiek aanbod rond bepaalde feestdagen zoals Halloween, Kerst, Pasen, Valentijn, enzovoort.

Mepal

Een nieuwkomer die we binnenkort in ons assortiment verwelkomen is Mepal. Mepal staat bekend om zijn uitgebreide assortiment. Naast brooddozen en drinkflessen voor kinderen zullen we dit uitbreiden naar het grotere gamma, zoals bewaardozen en lunchboxen/thermosflessen voor volwassenen. Kortom, het aanbod van Mepal zal zijn intrede doen bij Thilo en steeds verder worden uitgebreid.

Planning van nieuwe merken/artikelen.

Hoe snel het aanbod in de winkel zal veranderen, hangt af van de uitverkoop van onze outlet. We hebben ruimte nodig om het volledige assortiment te kunnen presenteren. De veranderingen kun je echter op de voet volgen via onze Instagram/Facebook-pagina. De nieuwe artikelen/merken worden daar telkens uitgebreid besproken. Ook op onze website worden nieuwe artikelen geplaatst zodra ze op voorraad zijn.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »