Menu
EUR
Lego kinderkleding

Lego kinderkleding

Wie kent LEGO niet….Iedereen speelde vroeger wel eens met de bekende steentjes… Wij verkopen niet de blokjes, maar wel de kleding van dit top merk.

Omdat we graag met onze winkel merken verkopen die prijs/kwaliteit echt goed zijn gingen we in 2017 op ontdekking naar nieuwe merken.
Zo kwamen we bij het merk LEGO wear terecht.

Geschiedenis van de LEGO kinderkleding

LEGO kleding wordt door Kabooki geproduceerd sinds 1993. Zij ontwerpen en vervaardigen deze kinderkleding onder de licenctie van speelgoed gigant LEGO groep. Vanaf 2022 is de naam van LEGO wear simpel weg LEGO kinderkleding geworden. LEGO kleding wordt door Kabooki ontworpen, geproduceerd en getest om de kwaliteit te kunnen garanderen. Speelse ontwerpen van Ninjago tot Batman of gewoonweg LEGO.

LEGO Ninjago kleding

LEGO Ninjago kleding is bij ons een vaste waarde en een echte topper voor de kinderen. Ze leren de figuren kennen van de Tv serie Masters of Spinjitzu en van de LEGO Ninjago movies. Ze maken daar kennis met de figuren Lloyd,Jay,Nya, Cole en Zane
De LEGO kleding sluit hier perfect bij aan. Kinderen spelen en ravotten met de leukste T-shirts van hun Ninja helden. Naast de gewone kleding met o.a. leuke shirts en sweaters zijn er ook super coole ninja pyjama’s. Kinderen gaan met plezier slapen met de toffe prints van hun helden op de pyjama.

 

[products=blog_lego]

 

LEGO batman kleding

In het LEGO gamma mag natuurlijk ook het alom bekende LEGO Batman niet ontbreken. Ook van het Batman thema hebben we in onze winkel altijd wel een mooi aanbod. Gaande van t shirts en sweaters tot pyjama’s.

LEGO Friends

Van LEGO friends bestaan er ook super leuke kleding collecties. Wij volgen daar de toppertjes. Maar niet de volledige collectie. We merken dat LEGO kleding meer succes heeft bij de jongens dan bij de meisjes. Maar dit neemt niet weg dat er ook bij de meisjes echt super leuke stuks tussen zitten. Zowel in de Friends collectie dan de gewone LEGO collectie. Er zitten zeker ook unisex shirts bij de LEGO collecties.

LEGO collectie

Naast de specifieke LEGO figuren zoals Batman en Ninjago doen ook de gewone LEGO prints het super goed. Zij zijn vaak minder druk en uitgesproken, maar wel altijd met een knipoog naar de bekende LEGO blokjes. All over prints van LEGO blokjes, 1 grote blok als tekening, of kleine figuurtjes van LEGO. Bij de jassen dan weer heel vaak een klein reflecterend blokje als extra veiligheid in het verkeer.

LEGO kleding wordt ook heel vaak als geschenk gegeven. Zo pakken we het leuk in met inpakpapier en kun jij het cadeau geven. De kleding van LEGO is voor de kinderen heel herkenbaar en vaak een geschenk waar ze toch heel blij mee zijn. Kinderen krijgen meestal niet zo graag kleding als cadeau, maar met Ninjago of LEGO maak je ze vast en zeker blij.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »