Menu
EUR
Name It - het kledingmerk voor kinderen

Name It - het kledingmerk voor kinderen

Geschiedenis van NAME IT: Ontdek het verhaal van dit populaire merk

NAME IT, het geliefde kinderkleding merk van vandaag, zag voor het eerst het daglicht in 1986 onder de naam EXIT. Het merk werd in 1996 geherintroduceerd als submerk en kreeg in 2008 uiteindelijk de naam die we vandaag de dag allemaal kennen: NAME IT. Met hun wereldwijde aanwezigheid voorziet NAME IT nu in de kledingbehoeften van kinderen van 0-16 jaar. Wij zijn erg trots dat we al jarenlang een gevestigde waarde hebben in onze winkel met dit geweldige merk.

De klanten van NAME IT zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen. Speelse, soepele en draagbare kleding die ervoor zorgt dat kinderen kunnen ravotten, spelen en ontdekken, staat bij dit merk voor Baby & Kids centraal en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Thilo & NAME IT: Ontdek hoe we dit merk ontdekten

Bij de start van ons avontuur in onze winkel waren we op zoek naar een tof en vooral betaalbaar kinderkleding merk. We ontdekten NAME IT in onze zoektocht en waren meteen onder de indruk van hun verhaal. Daarom besloten we om NAME IT mee te nemen bij de start van onze winkel. Nu, 13 jaar later, is NAME IT nog steeds een vaste waarde in onze winkel en webshop en hebben we nog geen enkel seizoen overgeslagen.

 

[products=blog_name_it]

 

NAME IT denim collectie: Ontdek de jeanslijn van dit merk

De denim lijn van NAME IT vormt een groot aandeel van hun aanbod. Ze hebben jeansbroeken in verschillende modellen, zoals skinny, slim fit, extra slim fit, wide, baggy, short, bermuda’s en meer. Leuke kleurtjes of het klassieke blauw, bij NAME IT vind je het allemaal. Het voordeel van deze broeken is dat ze van de kleinste tot de grootste maat verstelbaar zijn in de taille.

NOOS collecties: Ontdek de never-out-of-stock artikelen van NAME IT

NAME IT werkt niet alleen met vaste collecties, maar ook met een NOOS collectie. Dit zijn artikelen die we tijdens meerdere seizoenen kunnen blijven bij bestellen en verkopen. Denk hierbij aan verschillende modellen van jeansbroeken, of denk hierbij aan joggingbroeken, pyjama’s, body’s en nog andere toppers. Het voordeel hiervan is dat we onze voorraad gedurende het seizoen kunnen aanvullen wanneer bepaalde maten zijn uitverkocht. Dit is helaas niet bij elk merk mogelijk.

Complete Name it collectie

NAME IT is meer dan alleen een denim merk. Elk seizoen brengen ze nieuwe collecties uit met jassen, t-shirts, truien, sweaters en meer. Het merk is zeer sterk in alles wat ze produceren en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. NAME IT heeft leuke prints en toffe kleuren, maar biedt ook rustigere effen sweaters of shirts. Dit maakt de look en de collectie compleet.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »