Menu
EUR
Clavis: Een Nieuwe Toevoeging aan ons Aanbod

Clavis: Een Nieuwe Toevoeging aan ons Aanbod

Clavis in de Spotlight: Een Nieuwe Wereld van Kinderboeken

Clavis is het nieuwe toonaangevende Vlaamse merk, dat gespecialiseerd is in het uitgeven van kinderboeken. Niet voor niets is de slogan ´Wij maken kinderdromen waar´. Dit weerspiegel daarmee dan ook direct het aanbod en de daar bijhorende kwaliteit. Clavis staat naast kwaliteit, ook voor een uitgebreid assortiment kinderboeken. Het assortiment van Clavis varieert van de leukste geïllustreerde prentenboekjes tot boeiende leesboeken voor de wat oudere kinderen. Om je kennis te laten maken met dit prachtige merk, nemen we je in deze blogpost mee in de toegevoegde waarde van dit merk aan onze winkel en webshop en vertellen we je waarom lezen vo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen.

Een Uitgebreid Aanbod

Clavis heeft een een enorm uitgebreid en daarmee ook indrukwekkend aanbod kinderboeken. Deze kinderboeken onderscheiden zich met name door het gebruik van felle kleuren, waardoor de zintuigen van de kinderen extra worden geprikkeld. Naast het kleurgebruik, kiest Clavis er ook bewust voor om gebruik te maken van heldere illustraties, waardoor de boeken van Clavis geschikt zijn voor niet alleen de allerkleinsten, maar ook de oudere kinderen. De combinatie van kleuren, illustraties en ook verhaaltjes zorgen ervoor dat ze niet alleen leuk zijn, maar ook een educatieve toegevoegde waarde hebben.

Waarom We Met Clavis Samenwerken

Waarom hebben we ervoor gekozen om Clavis in onze winkel op te nemen? Het antwoord is eenvoudig. De boeken van Clavis vormen de perfecte aanvulling op ons assortiment speelgoed. De collectie van Clavis is enorm uitgebreid, en hoewel we niet het volledige gamma kunnen aanbieden, selecteren we zorgvuldig titels die kinderen zullen inspireren en iets nieuws zullen leren.

 

[products=blog_clavis]

 

De Kracht van Voorlezen

Voorlezen aan kinderen is van onschatbare waarde voor hun ontwikkeling en ook de band tussen ouder en kind. Het stimuleert de taalontwikkeling en introduceert hen in nieuwe onderwerpen en woorden. Door de beschrijving van gedachten en gevoelens in boeken leren kinderen over emoties. Tijdens het lezen ontdekken ze verschillende perspectieven in verhalen en leren ze zich in te leven in de personages. Dit draagt positief bij aan hun sociale ontwikkeling en het vermogen om met anderen om te gaan. Zelfs peuters herkennen al snel aspecten van zichzelf in de verhalen die je voorleest.

Woordenschat en Communicatie

Kinderen die regelmatig lezen of worden voorgelezen, bouwen een uitgebreidere woordenschat op. Dit stelt hen in staat om hun gedachten, gevoelens en bedoelingen nauwkeuriger te verwoorden en zich dus ook beter te kunnen uitenHet vergroot hun verbale vaardigheden en zelfvertrouwen, wat op lange termijn ook een positief effect zal hebben op allerlei andere zaken.

Herhaling en Verbeelding

Kinderen zijn er dol op om regelmatig dezelfde verhaaltjes te horen, zelfs tot het zelf kunnen voorspellen aan toe. Ze merken het meteen als je een stukje overslaat of een ander woord gebruikt. Onbewust leren ze op deze manier talloze nieuwe woorden en situaties, wat hun verbeeldingskracht stimuleert. Het voorlezen voor het slapengaan creëert een rustgevende routine, helpt kinderen ontspannen en biedt een gevoel van geborgenheid en samenzijn.

In onze winkel hebben we de overtuiging dat Clavis de deur opent naar de magische wereld van verhalen en de ontwikkeling van kinderen bevordert. We nodigen je graag uit om ons assortiment Clavis-kinderboeken te verkennen en te ontdekken welke schatten er in deze boeken verborgen liggen. Samen kunnen we kinderdromen laten uitkomen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »